Jaj nem soká suli :' ( mit szóltok hozzá? Megint csak tanulni tanulni és tanulni =' (
Addig jó, míg tanulsz, ennél csak nehezebb lesz! Sokkal nehezebb!
Én örülnék, ha tanulhatnék.
Mi az, hogy mi közünk hozzá? Feltettél egy kérdést, és mi válaszoltunk rá, basszuskulcs! nem mindenki utálja az iskolát, mert tudja, hogy vannak annál sokkal rosszabb dolgok. De ha te segélyből akarsz élni, ha nagy leszel...
És én tényleg irigyellek. Tavaly dolgoztam egy általános iskolában, a gyerekeknek tök jó, még a felsősöknek is, és mégsem használják ki a lehetőséget. Én sem voltam kitűnő tanuló, de akkoriban az egyetlen gondom az volt, hogy délután hazaérek-e addigra, mikor kezdődik a rajzfilm. A tanulás ne legyen már gond! Akkor mégis mi érdekel? Komolyan. Szeretném tudni, mi érdekel! A tanulás nem. Semmi? Egyik tantárgy se? Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? És nem "mi közöd hozzá", drága. Az, hogy ez egy névtelen oldal, még meg kéne adni a tisztelet mások felé. Mi nem a kis osztálytársaid vagyunk, akiknek csak úgy odaböfögheted a szavaidat! Vagy azt vártad, hogy majd mindenki írja, hogy jaj, egyetértünk veled, szörnyű az iskola?
07:21
Azt várta. Nem mondom, engem is ki szoktak készíteni néha a tanárok, de hogy utána milyen jól esik egyet matekezni, és ha megkövezte, akkor isa metek a kedvencem.
Kérdező, azt kérdezted, mit szólunk hozzá. Azt szóljuk hozzá, hogy kíváncsiak vagyunk, hány évesen gondolkodsz így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!