Mért van mostanában ilyen kevés válasz?
Régen egy kérdsre 5-6 válasz is volt, de manapság már egynek is örülök, úgy gyűlnek a 0 válaszos kérdéseim....
Persze a "Hogy mossam meg a tengeri malacom fogát" stílusú kérdésre mindíg akad vagy 10 válasz....fél éve még tényleg minden kérdést megváalszoltak a felhasználók....mi történt? ennyire lusták lettünk?
Szerintem az lehet az oka,hogy nyár van.Ilyenkor az emberek nyaralni mennek,kirándulnak,szórakoznak,több időt töltenek a szabadban.Télen kevesebb szórakozási lehetőség van,mint ilyenkor.Na meg nyári szünet van,és ki az aki ilyenkor is a gép előtt gubbaszt egész nap?
Én legalábbis ezért látogatom mostanában ritkábban az oldalt,van hogy hetekig nem jövök fel.Télen meg nap-mint nap feljöttem,miután hazajöttem a suliból.De ugyanez van az msn-en is,mostanában nincs fent senki,télen meg mindenki azon lóg délutánonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!