Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mért van mostanában ilyen...

Mért van mostanában ilyen kevés válasz?

Figyelt kérdés

Régen egy kérdsre 5-6 válasz is volt, de manapság már egynek is örülök, úgy gyűlnek a 0 válaszos kérdéseim....

Persze a "Hogy mossam meg a tengeri malacom fogát" stílusú kérdésre mindíg akad vagy 10 válasz....fél éve még tényleg minden kérdést megváalszoltak a felhasználók....mi történt? ennyire lusták lettünk?

2009. júl. 27. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
hülyék a kérdések..:D
2009. aug. 6. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az lehet az oka,hogy nyár van.Ilyenkor az emberek nyaralni mennek,kirándulnak,szórakoznak,több időt töltenek a szabadban.Télen kevesebb szórakozási lehetőség van,mint ilyenkor.Na meg nyári szünet van,és ki az aki ilyenkor is a gép előtt gubbaszt egész nap?

Én legalábbis ezért látogatom mostanában ritkábban az oldalt,van hogy hetekig nem jövök fel.Télen meg nap-mint nap feljöttem,miután hazajöttem a suliból.De ugyanez van az msn-en is,mostanában nincs fent senki,télen meg mindenki azon lóg délutánonként.

2009. aug. 7. 12:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát suliidőben napi rutin van hazajövök a suliból kettőkor netezek két órát megírom a leckét tévézek lefekszem...nyáron senki nems zabja meg....de nálam már a tavaszi kérdéseknél is fogyatkozott a válaszok száma...
2009. aug. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!