Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 8. -os leszek és elmentem a...

8. -os leszek és elmentem a könyvekért meg is kaptam és megnéztem és találtam egy könyvet ami nem tudom hogy mi. Leírnátok? (lent)

Figyelt kérdés

A címe: Mozgókép-és média ismeret

Elolvastam a hátulján a szöveget de csak annyi ált ott hogy mi az a képben lenni meg hogy a weboldal címe meg hogy mi van az oldalon.. aki tudja miről szól az írja már le légyszíves..:/

Előre is köszönöm.:)

#Mozgókép-ég média-ismeret
2012. aug. 30. 16:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Média egy 11.-es tantárgy, legalábbis nálunk.

Filmeket nézünk, elemzünk, filmet kell felvennünk, ilyesmik. Lehet, hogy véletlenül került hozzád :)

2012. aug. 30. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Első

Van akik általánosban is tanulnak ilyeneket.

2012. aug. 30. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 8.ban is tanultam médiát, meg 11.-ben is. Elég marhaság, de biztos tanárja válogatja. Lényegében arról szól, hogy megismeritek aa film történetét, milyen eszközöket használnak a filmekben/reklémokban, hgy bizonyos hatást érjenek el vele. Gondolok itt arra, hogy mivel vesznek rá, hogy megvedd a termékeket, miért éppen szép nőket és csinos férfiakat hasznak a reklámokban stb.

Filmeket néztek, aztán kielemzitek, fényképeket/filmeket fogtok majd csinálni.

Nem lenne rossz, de eddigi tapasztalataim alapján elég hülyén sikerült ezt kiviteleznie a tanároknak.

2012. aug. 30. 16:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm..:) és az elsőnek mondom hogy az elejére az van írva hogy 8. évfolyam számára..:) Köszönöm az összefoglalást.:)
2012. aug. 30. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor elnézést kérek, én nem jártam "rendes" 8. osztályba, hanem 6 évfolyamos gimibe :)

2012. aug. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!