8. -os leszek és elmentem a könyvekért meg is kaptam és megnéztem és találtam egy könyvet ami nem tudom hogy mi. Leírnátok? (lent)
A címe: Mozgókép-és média ismeret
Elolvastam a hátulján a szöveget de csak annyi ált ott hogy mi az a képben lenni meg hogy a weboldal címe meg hogy mi van az oldalon.. aki tudja miről szól az írja már le légyszíves..:/
Előre is köszönöm.:)
Média egy 11.-es tantárgy, legalábbis nálunk.
Filmeket nézünk, elemzünk, filmet kell felvennünk, ilyesmik. Lehet, hogy véletlenül került hozzád :)
Első
Van akik általánosban is tanulnak ilyeneket.
Én 8.ban is tanultam médiát, meg 11.-ben is. Elég marhaság, de biztos tanárja válogatja. Lényegében arról szól, hogy megismeritek aa film történetét, milyen eszközöket használnak a filmekben/reklémokban, hgy bizonyos hatást érjenek el vele. Gondolok itt arra, hogy mivel vesznek rá, hogy megvedd a termékeket, miért éppen szép nőket és csinos férfiakat hasznak a reklámokban stb.
Filmeket néztek, aztán kielemzitek, fényképeket/filmeket fogtok majd csinálni.
Nem lenne rossz, de eddigi tapasztalataim alapján elég hülyén sikerült ezt kiviteleznie a tanároknak.
Első vagyok.
Akkor elnézést kérek, én nem jártam "rendes" 8. osztályba, hanem 6 évfolyamos gimibe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!