Barbus14 kérdése:
Hogy szedjem le a bőr kanapérol a tintát?
Figyelt kérdés
ma anyámék rám bízták az öcsémet anyukámék és mikor nem figyeltem rá az új bőrkanapét össze firkálta tollal és probáltam leszedni róla de nem sikerült kérlek segítsetek2012. aug. 30. 16:22
1/4 anonim válasza:
én nekem is összekente az öcsém és én acetonnal szedtem le.. de ecet is jó szerintem meg a sebbenzin se rossz ötlet.:)
2/4 A kérdező kommentje:
ez biztos hogy segít nem sérül meg a bőr ?
2012. aug. 30. 16:46
3/4 anonim válasza:
én acetonnal csináltam és abba alkohol van de csak egy picit.. szóval nem nagyon fog baja esni.. de az ecettől lehet hogy elveszti a színét a sebbenzint meg még nem próbáltam. elősször acetonnal próbáld mert az nem veszi ki.. ha szépen csinálod és nem dörzsölöd annyira akkor nem lesz baja.:)
4/4 anonim válasza:
bár ha dörzsölöd se lesz baja.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!