Tamara898 kérdése:
Egri csillagokba 1 magyarázd meg a regény címét 2adj új címet a regény 5. részének 3milyen hangszereket ismertek ebben az időben?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 14:06
1/9 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek segíteni nagyon fontos lenne előre is köszi puszii ^^
2012. aug. 30. 14:07
3/9 anonim válasza:
Kár lenne kihagyni ezt a könyvet. Pár éve az országos szavazáson Magyarország legjobb könyve lett. Nem tennénk jót, ha segítenénk ellógni neked.
4/9 A kérdező kommentje:
de már elolvastam csak elfelejtettem :'(
2012. aug. 30. 14:20
5/9 anonim válasza:
Hát hogyne...
Akkor olvasd el megint.
6/9 A kérdező kommentje:
nem fogom me nincs rá idő
2012. aug. 30. 14:27
7/9 anonim válasza:
Google a barátod, amúgy olvassad el megint.
8/9 A kérdező kommentje:
xDD a LEGJOBB barátom xDD
2012. aug. 30. 19:36
9/9 anonim válasza:
A regény címe azt jelenti hogy eger csillagai a várvédők. akik a sötétségben úgy csillognak mint a csillagok. új címnek én azt adnám hogy A hősök hősei.
és egyébként a lantaot ( tinódi lantos sebestyén) a furulyát, a pengetős hangszerek jórészét iserték. de ennek nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!