Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Debrecen! Laknátok itt,...

Debrecen! Laknátok itt, szeretitek ezt a várost? KI járt már itt, mi a tapsztalata?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Sosem voltam Debrecenben, de biztosan jobb mint itt falun ahol most lakok, itt semmi nincs és halálra unom magam.
2009. júl. 26. 22:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Én itt lakom. Imádom, de szerintem már kinőttem:) szóval már vmi nagyobbra vágyom.
2009. júl. 26. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
debrecen józsán lakok éés Iiiimádom:DD
2009. júl. 26. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Voltam gyönyörű város!!!

De nem csak maga Debrecen hanem a mellette lévő Hortobágy is elképesztően szép!:D

Van jó egyeteme gondolom akkor az általános iskolái is jók meg a közepek is

Nagyon jó hely! ja és ha jól tudom ez az egyetlen "civis" város az országban!

2009. júl. 27. 10:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Én itt lakok és szeretem szerintem szuper város biztos jobb mint Budapest.. Itt nem beképzeltek az emberek (többségük) segítőkészek..nyáron televan programokkal, bulikkal, ittvan a Campus fesztivál, a Hortobágy szép, 3 pláza van ha ez is érdekel. :D A főtér szép és bővítik kifelé. Kintebb amolyan békés kertváros, de vannak panelos "telepek" is :) És igen az egyetlen Cívisváros :D Ja meg még hozzátenném hogy igen Jobboldali beállítottságú ez a város :D
2009. júl. 30. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a várost, ide járok Bp-ről egyetemre, szóval gyakorlatilag évek óta itt élek. jövőre végzek az egyetemen, már most tudom, hogy nagyon fog hiányozni. biztos, hogy majd visszajárok az ottani barátokhoz időnként. sokkal élhetőbb, tisztább, kellemesebb város mint Bp. és az emberek is barátságosabbak, természetesebbek.
2009. júl. 30. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Írtátok h jó az egyetem meg h idejártok egyetemre szal nehéz volt bekerülni?(oda szeretnék járni am vámospércsen lakok tőle 20km-re)és könnyeb bejutni ha előtte a 6osztályos gimijébe járok (most kezdem)
2009. júl. 31. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon jó, szép tiszta város és többnyire jófejek az emberek. :D nagyon szeretek itt élni és semmi pénzért nem költöznék el. hát igaz vannak részek amik kicsit lepukkantak de nem olyan vészes. szóval megéri ide költözni vagy itt tanulni :)
2009. júl. 31. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:

11:34

csak nem 1 leendő kossuthos?:D

2009. júl. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!