Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ismertek olyat, akit, amiatt...

Ismertek olyat, akit, amiatt közösítenek ki, mert átlagon felüli? Miért teszik ezt?

Figyelt kérdés
Már elsős korom óta kiderült, hogy nem az átlag gyerekek közé tartozom(többet tudok, mint ők, gyorsabb az észjárásom, egyszóval, mindenből jobb vagyok náluk(versenyeken is megerősítem ezt a tényt). A többiek is észrevették és kiközösítenek engemet. Mi ennek az oka, hogy ha odamegyek hozzájuk, kérdezek valamit és szótlanul arrébb mennek. Ennyire lecsökkent az embereknek az intelligencia szintjük, vagy szerintetek mi?

2012. aug. 29. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen ismerek. Magamat :(
2012. aug. 29. 14:16
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Tudod,szerintem itt nem az a gond,h te 'tul okos' vagy,hanem ahogyan kezeled ezt. Oke,leirtad,h te kulonbozol toluk,de a vegere mar odairtad:ennyire lecsokkent az ebmbereknek az intelligencia szintjuk? Szerintem itt ez a gond,mert senki sem szereti,ha lekezelo vele a masik. Az viszont teny,h az irigyek kategoriaja egesz mas.Olyan is van.De ha a tobbseggel nem jossz ki,akkor ne azzal takarozz,h huh te okos vagy,hanem gondolkodj el a viselkedeseden. Ezt csak joindulatbol irom,semmi irigyseg vagy ilyesmi nem szol belolem.
2012. aug. 29. 14:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Neked(2. válaszolónak) meg azt üzenem, hogy ha igaza is van, szörnyűbb, hogy ilyen álszentként beszél az ember:

Nem azért mondom, DE

Félre ne értsd, DE

2012. aug. 29. 15:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondom,elhiszem,h okos vagy. Amiket irtal,azokat en nem hasznaltam. Alszent?Mivan?Tudod te ,mit jelent az?

Gyerekes vagy inkabb ez itt a gond,mert irtam ide egy komit,erre te letamadsz privatban,h minek irtam.

(h=HOGY)

Azt meg hozzatennem,h nem sokan vannak itt,akik felidegesitettek,csak mert ekkora EGOjuk van.

2012. aug. 30. 10:10
 5/9 A kérdező kommentje:
No, most írtál le egy akkora butaságot, hogy magad sem tudod miről beszélsz. Egyébként, mivel más nem jegyzett meg ilyesmiket, így gondoltam, jobb lesz kettőnk között megtárgyalni. Hogyha az a gondod, hogy személyes üzenetet küldök neked, akkor hozzáteszem, az sem normális, hogyha valaki a másik szoknyája mögé bújik. Ha van valakinek véleménye vállalja is föl!
2012. aug. 30. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem igaz,hOGY nem érted,leírtam a véleményem.Erre te írod nekem,h én miért írtam,fogadd már el,h ezen a véleményen vagyok. És ne gyere nekem a hülye mondásaiddal,nem csodálom,h nem âllnak veled szóba,veled még vitatkozni is rossz.

Ennyi,leírtam ,ehhez a kérdéshez többet nem jövök. Pont.

2012. aug. 30. 12:37
 7/9 anonim ***** válasza:

én is osztom a második véleményét.

nagyon sok dolog van, amiben jobb vagyok, mint mások, mégsem hangoztatom. lehet az IQ-d bármilyen magas, ha nem tudsz az emberekkel bánni, az egyedül a Te hibád. mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is, amiket el kell fogadni, ha kapcsolatokat akarsz fenntartani. egyszóval, nem lesz senki kiközösítve mert buta, vagy okos, a viselkedése, és a megnyilvánulásai határozzák meg a többi ember reakcióját.

ezt vedd építő kritikának, vagy engem is szólj le (és támaszd alá azt amit mondtam)

2012. szept. 1. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb "okos tojás" lenézi a normál embereket, ezért ne csodálkozz ha kiközösítenek..
2012. szept. 25. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem látod a fától az erdőt.

Azt hiszed, hogy azért közösítenek ki, mert okos vagy (az alapján ahogy írsz, ahogy bánsz az emberekkel, kétlem - bár másban lehet gyors az észjárásod), de elképzelhető, hogy azért közösítenek ki, mert felsőbbrendűségtudatoddal sértegeted őket (mint az egyik korábbi - teljesen korrekt - válaszolót).

2012. okt. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!