Ismertek olyat, akit, amiatt közösítenek ki, mert átlagon felüli? Miért teszik ezt?
Neked(2. válaszolónak) meg azt üzenem, hogy ha igaza is van, szörnyűbb, hogy ilyen álszentként beszél az ember:
Nem azért mondom, DE
Félre ne értsd, DE
Mondom,elhiszem,h okos vagy. Amiket irtal,azokat en nem hasznaltam. Alszent?Mivan?Tudod te ,mit jelent az?
Gyerekes vagy inkabb ez itt a gond,mert irtam ide egy komit,erre te letamadsz privatban,h minek irtam.
(h=HOGY)
Azt meg hozzatennem,h nem sokan vannak itt,akik felidegesitettek,csak mert ekkora EGOjuk van.
Nem igaz,hOGY nem érted,leírtam a véleményem.Erre te írod nekem,h én miért írtam,fogadd már el,h ezen a véleményen vagyok. És ne gyere nekem a hülye mondásaiddal,nem csodálom,h nem âllnak veled szóba,veled még vitatkozni is rossz.
Ennyi,leírtam ,ehhez a kérdéshez többet nem jövök. Pont.
én is osztom a második véleményét.
nagyon sok dolog van, amiben jobb vagyok, mint mások, mégsem hangoztatom. lehet az IQ-d bármilyen magas, ha nem tudsz az emberekkel bánni, az egyedül a Te hibád. mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai is, amiket el kell fogadni, ha kapcsolatokat akarsz fenntartani. egyszóval, nem lesz senki kiközösítve mert buta, vagy okos, a viselkedése, és a megnyilvánulásai határozzák meg a többi ember reakcióját.
ezt vedd építő kritikának, vagy engem is szólj le (és támaszd alá azt amit mondtam)
Szerintem nem látod a fától az erdőt.
Azt hiszed, hogy azért közösítenek ki, mert okos vagy (az alapján ahogy írsz, ahogy bánsz az emberekkel, kétlem - bár másban lehet gyors az észjárásod), de elképzelhető, hogy azért közösítenek ki, mert felsőbbrendűségtudatoddal sértegeted őket (mint az egyik korábbi - teljesen korrekt - válaszolót).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!