Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi volt ez? Ház ellenőr?

Mi volt ez? Ház ellenőr?

Figyelt kérdés
Hajnali 4 óra körül, kijött a lépcsőházunkból egy ember, és bement a mellette lévő lépcsőházba, de nem kapcsolta fel a villanyt, csak bement a sötétbe. Kb 2 perc után kijött, de a lámpa még akkor sem volt felkapcsolva. Azt hittük valami hajléktalan, de amikor elment mellettünk, hallgatta fülhallgatóval a zenét, és láthatósági mellény volt rajta, hátán valami felirattal, de nem tudtam elolvasni. Amelyik ház mellett álltunk oda nem ment be, pedig az még a térhez tartozik. (Lehet azért, mert volt nyitva az ajtaja. A miénk és mellettünk lévő lépcsőháznak viszont az ajtaja nem záródik. Ez a két lépcsőház egy házhoz tartozik.)
2009. júl. 26. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki h hozzátok nem tett 1 kellemes látogatást ;)
2009. júl. 26. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Láthatósági mellénye bárkinek lehet.Akár feliratos is,láttam már sörmárkát is láthatósági mellény hátán...
2009. júl. 26. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Na de láthatósági mellényben, zenét hallgatva ment volna lopni? vagy esetleg keresett valamit? Mondjuk sötétben..

Vagy csak simán betépett/megszökött a diliházból :D

2009. júl. 26. 20:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem simán csak bement p*sálni... :)
2009. júl. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!