Ammina kérdése:
Angliában lakom albérletben tulajtól bérlem nem ügynökség által, itt is kell e szerződést kötni amikor beköltözöl a házba, aláírással?
Figyelt kérdés
Velünk nem kötöttek ,és már tavaly május óta itt lakunk. Viszont valószínű hogy a tulaj írt egyet amit alá hamisított a nevünkkel.2012. aug. 28. 11:18
1/10 anonim válasza:
John Denver - Leaving on a Jet Plane
2/10 anonim válasza:
Első voltam.Elnézést.Rossz helyre írtam.
3/10 hájaaa válasza:
Áh dehogy kell! Bizz meg nyugodtan benne. Ráutaló magatartás elég...Komolyan ilyet kérdezni!! Majd két hónap múlva kib@sz a p!cs@ba és szart se tudsz csinálni mert papírod az nuku! Gondolkodjá má ember!
4/10 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de nem ez volt a kérdésem. Azért köszi a választ most sem csalódtam a magyar mentalitásban! :)
2012. aug. 28. 21:47
5/10 hájaaa válasza:
Te is Magyar vagy! Még ha elmész innen és azt képzeled különb lehetsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen MAGYAR vagyok de még sem írok neked durvaságokat.
2012. aug. 29. 10:36
7/10 anonim válasza:
A baj ott kezdődik amikor Magyar oltja a Magyart. Bárki mondhat bármit és most lehet engem is oltani de ez így van. A Magyar az amelyik még külföldön is inkább elfordítja a fejét ha csak meghall valakit magyarul beszélni. Nem az a szégyen ha valaki kérdez hanem az ha valaki annyira nem veszi a fáradságot hogy normális választ adjon. Attól még igaz, nem lesz senki különb hogy külföldre megy lakni, szerencsét próbálni vagy nevezze mindenki annak aminek akarja. De azt az egyet nem tudom megérteni hogy miért nem tud a Magyar összefogni? Egy válast, egy segítség vagy egy jó tanács még nem kerül semmibe. Sokan mégis megtagadják. Itt kezdődik a primitívség, az emberi butaság és a mások iránti segítségnyújtás szándékának hiánya. Csak sajnos azt mindenki előszeretettel elfelejti hogy az éremnek 2 oldala van. Lehet hogy fent van de le is eshet onnan. Úgyhogy kedves kérdező ne hagyd magad. A többieknek akinek meg nem tetszik....tessék....lehet alázni meg oltogatni jó magyar szokáshoz híven. Nem fog senki meglepődni.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Rauchh :)és"sajnos" én még azok közül a MAGYAROK közül való vagyok aki nem fordítja el a fejét, és értetlenül áll az ilyen hozzá állás előtt mert felfoghatatlan hogy mi miért nem tartunk össze. Szomorú de ez van.
2012. aug. 29. 15:12
10/10 hájaaa válasza:
Tán azért mert irigyek vagyunk! És ahol a szomszéd füve zöldebb ott igenis lefogják oltani a másikat ez van. Olyanok vagyunk mint a Zs!dók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!