Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire gázos dolog?

Ennyire gázos dolog?

Figyelt kérdés
A haverom kutyája a hátára feküdt én pedig elkezdtem nyomkodni a heréit és röhögtem közben.A haverom erre azt mondta hogy nagyon gáz vagyok és menjek haza nem akar itt látni többé.Mit csináljak h kibéküljünk ? Tényleg ennyire gáz ?
2012. aug. 27. 22:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem magyarázd el neki hogy poénból csináltad és békülj ki vele. amúgy a kutya nyüszített amikor porzóztál vele, mert ha igen akkor nem lesz könnyű dolgod de viszont nem akkor lehet megbocsájt, csak azt nem értem hogyha haverod akkor miért küldött el, mert szerintem ha igazi haver lenne beoltott volna hogy milyen homi vagy, és ő is röhögött volna rajta de ez csak az én véleményem nem biztos hogy más is így gondolja ja és még megkért volna hogy ne csináld többet szerintem ez sokkal korrektebb lett volna mit hogy elküldött volna!
2013. jún. 11. 11:54
 12/12 anonim válasza:
de amúgy te sem vagy normális!!!
2013. jún. 11. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!