Hogyan lehet megtörni a méhkirálynő népszerűségét?
Figyelt kérdés
Az egyetemen egy leendő csoporttársam mindenkinek teszi a szépet,állandóan iszogatós estéket szervez stb. A csaj nagyon nagyképű,azt hiszi ő az egyetem királynője,közben meg hagy ne részletezzem milyen ronda. Szóval ötleteket várok mivel tudnám megtörni a népszerűségét. Nem vagyok rá féltékeny,csak utálom az ilyen nagyképű embereket.2012. aug. 27. 21:27
1/3 anonim válasza:
Általában a legrondább emberek a legbeképzeltebbek.
Ne foglalkozz vele, majd úgyis szembesíti ezzel valamelyik nagyszájú és akkor visszavesz az arcából.
2/3 A kérdező kommentje:
Attól tartok,hogy nem fogja senki se szembesíteni...Látni kell,hogy járkál az egyetemen..mintha az övé lenne... Az nagyon gyerekes lenne,ha valahogy összejönnék az exével,aki mellesleg nagyon bejön?
2012. aug. 27. 21:38
3/3 anonim válasza:
"Az egyetemen egy leendő csoporttársam annyira gyerekes, azt hiszi, nem látom, hogy féltékeny rám, mert állandóan iszogatós estéket szervezek, és széles körben népszerű vagyok. Persze, hangoztatja, hogy nem féltékeny. Mindenkinek elmondja, milyen ronda vagyok, pedig egyetemista korára az ember már kinőhetné ezt a kicsinyességet, hogy valakit a külseje alapján ítélünk meg... Szeretné megtörni a népszerűségemet, de én csak jót nevetek rajta - és szervezem a következő iszogatós estét. Ja, azt is hallottam, hogy összejönne az exemmel... Nem bánom, anya arra tanított, hogy a használt dolgaimat jó szívvel adjam oda másnak. :))))"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!