Ez normális? (többi lent)
Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok,engem már általánosban is lemelegeztek meg középiskolában,amikor megkérdeztem hogy mégis miből veszik hogy meleg vagyok,a válasz az volt hogy "látszik a viselkedéseden"..én meg..o_O.....amikor felhoztam ezt a témát egyik lányismerősőmnek,minden...kivilágosodott...ő mondta nekem hogy valószínűleg azért melegeznek le mert érzelmesebb vagyok az átlagnál...ezt nem is tagadom,a másik dolog meg hogy jobban érzem magam a lányok társaságában mint a fiúk társaságában ,és jobban is szót értek velük, visszagondolva,már kiskoromban is több lány barátom volt mint fiú,jobban is szeretem a lányokat,ők jobban megértik az embert...naszóval a kérdésem az lenne a leírtakból..ez mennyire normális.2012. aug. 27. 20:13
1/3 anonim válasza:
Nem ertem a kerdest. Mennyire normalis?haat...
2/3 anonim válasza:
én is érzelmes vagyok22 évesen, de a gyurásról nemlehet beszélni a lyányokkal :) de komolyra forditva a szót azért is lehet mert ilyen a csalàdod ugy èrtem lànytesòid vannak , v. ilyesmi, az ilyen nagy hatàssal van a jellemedre, nekem is csak hugaim vannak ezèrt nemvagyok az a arrogàns tipus ki nagy bàttyài között nött fel , de persze egyszerüen csak ilyen vagy ilyennek szūlettèl szerintem ezzel nincs gond.
3/3 anonim válasza:
Vagy az is lehet, hogy kifogtál egy nagy rakás szar fiú bandát. Gyere össze egy csajjal aztán villogtasd a képükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!