Létszi kéne pár tipp h minek öltözzek be?
Figyelt kérdés
( cosplay) ( lány vagyok ) pls mondjatok pár ötletet2012. aug. 27. 19:45
2/19 anonim válasza:
fess az arcodra egy nagy csillagot, egy madzagon hvontass magad után egy csavart, és Te leszel a csillagfejű csavarhúzó! :D
3/19 A kérdező kommentje:
milloween-re
2012. aug. 27. 20:26
5/19 anonim válasza:
Szerintem öltözz be a Soul eaterből Medisa nővérnek! Könnyű relatíve csak a paróka ami necces vagy a hajad amit megkéne oldani! :/
6/19 anonim válasza:
Attól függ... Melyik animében gondolkozol? És milyen ruha kölcsönzési lehetőségeid vannak?
Ha engem kérdezel öltözz be D.gray-man Ördögűzőnek.:D
7/19 anonim válasza:
Rias Gremory?
Saito Himea?
Clare vagy Teresa?
Mayuri?
Hildegard?
Oda Nobuna?
Annelotte?
Melona?
Lucy?
Nami?
Robin?
Ymir?
Kana?
Lenalee?
8/19 anonim válasza:
9/19 anonim válasza:
Öltözz Miszaki Meinek az Anotherből, szuper 2012-es "misztikus" anime.
Rövid fekete haj, szemkötő vagy felemás kontaklencse,piros masni/szallag, fehér felső/blúz/ + fekete kabát/mellény, kék szoknya, térdzokni.
Vagy milyen cosplay mellett döntöttél?
10/19 anonim válasza:
Öltözz Miszaki Meinek az Anotherből, szuper 2012-es "misztikus" anime.
Mei-t jól lehet CP-ezni , a mondatodban annyival nem értek 1et hogy az another minden volt csak szuper nem ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!