Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol a fenében kell jelentkezni...

Hol a fenében kell jelentkezni a tv2 szereplőválogatásába?

Figyelt kérdés

Hallottam a tv-ben hogy szereplőket keresnek, de nem figyeltem. Valaki megmondaná mi ez az egész, és hol kell jelentkezni? Felháborítónak tartom, hogy a neten nincs fennt!!! Hiába írom be a google-ba hogy "tv2, tv2 szereplőválogatás, szereplőválogatás tv2" stb de egyszerűen nem adja ki a azt az oldalt ahol a tv2-n ez fel van tüntetve. Már pedig én gondolom hogy a tv2-n vaéahol ez la van írva, de akárhogy keresem a tv2 keresőjében, ott sincs. Egyszerűen mintha nem is létezne ez a szereplőkeresée, mert komolyan mondom 2 órát vesztegeltem vele hogy keressek valami akármit erről, de se a goole, se a tv2 honlapján nem találtam...

valaki küldjön már linket vagy magyarázza már el mi van és hogy miért nincs fennt a neten ez a hirdetés hogy szereplőket keresnek mert már nagyon idegesít hogy nem találom a neten...

2012. aug. 27. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem nem a tv2 keres. Legalábbis én ott még nem hallottam, ha mégis, akkor bocs.

Az RTLen viszont mindig hallom.

2012. aug. 27. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Mégis igazad van:

[link]

2012. aug. 27. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Sőt:

[link]

2012. aug. 27. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!