Mit szóltok ahhoz, ha egy bandában az alapító nő és mondjuk basszusgitáros?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy szeretnénk barátaimmal bandát csinálni, most függetlenül attól, hogy össze jön-e a dolog vagy nem, mit szóltok egy női gitároshoz? Nagyon szeretek és tudok is gitározni, egy esélyt megérne, csak nem tudom hogy álltok hozzá, nem gáz? A csapatban csak én lennék lány, meg az alapító is.2012. aug. 27. 06:50
1/4 A kérdező kommentje:
Akarom mondani, meg az alapító (főnök) is én lennék...
2012. aug. 27. 06:50
2/4 anonim válasza:
Ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor ne érdekeljen mások véleménye.
Amúgy meg, engem személy szerint nem zavarna, egyáltalán nem tartanám gáznak.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 27. 09:21
4/4 2xSü válasza:
A gitározás nem függ attól, hogy milyen nemű vagy. Persze a fiúk gyakrabban vonzódnak ehhez a hangszerhez, de szerintem kimondottan kuriózum lenne a banda, pusztán azáltal, hogy női gitárosa van.
Szerintem ez nem gáz, nem negatív dolog, hanem éppen hogy pozitív, amit én személy szerint kimondottan kiemelnék, ráépítve egy kicsit a banda „imidzsét”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!