Másnak is ilyen unalmas a nyara?
Figyelt kérdés
Mert nekem igen. Barátnőim mennek nyaralni, páran közülük szerveznek programot, de engem nem hívtak, ahova együtt mentünk volna lemondták. :S (Nem egy helyen lakunk). 2-en pedig a pasijukkal vannak, szinte nem is találkozunk, sőt.
Diákmunka semmi. Nem bírom már, ki kell mozdulnom, mert megőrülök. 18/L
2009. júl. 25. 22:16
1/3 anonim válasza:
Ne csüggedj! Próbálj te szervezni programot és ne mástól várd, hogy hívjon. Olvass, kirándulj akár egyedül is. Szép kis helyek vannak a kis országunkban, utazgass és találsz útitársat.
2/3 anonim válasza:
Én is rohadtul unom a nyarat, annyira unalmas, pedig úgy volt, hogy idén életemben eloszor megyek kirándulni, de még Budapestre sem jutok el...:(
3/3 anonim válasza:
Én ki sem mehetek ilyen napsütésben, egész nap az elsötétített szobámban kell ülnöm. Igen unalmas... de te mehetsz úgyhogy menj, mindegy hova, szórakozz, nem kell ahhoz más csak te, majd ismerkedsz ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!