Hiszel abban, h Isten segít? Segítessz ezt átadni?
Figyelt kérdés
Szòval nagyon félek,mert nem tudom,h vam -e komolyabb probléma az egészségemmel.
Igazából,jövő héten megyek orvoshoz...És mivel mindig is hittem Istenben,ezért úgy gondolom,h csak úgy tudok addig nyugodt maradni,ha tudom,h Isten segít?
Hívők? Írtok nekem bíztató szavakat?
2012. aug. 26. 22:00
11/14 anonim válasza:
Igen, ez hit kérdése. Tehát nem az, hogy a valóságban létezik-e Isten, hanem hogy hiszed-e, hogy van, mert megbizonyosodni majd csak a halál után tudsz róla. Én ott tartok, hogy nem hiszek benne, de nem zárom ki, hogy van. Jó lenne ha lenne, mert nem rossz a keresztény tanítás.
12/14 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy meggyógyulsz, és minden rendben lesz, de ez az Úr akarata lesz.
Hiszen ezt imádkozzuk: Legyen meg a te akaratod.
Csak remélni tudom, hogy ez az akarata,
ha meg nem akkor is fogadd el hittel.
13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato szavakat:)!
2012. aug. 26. 23:41
14/14 A kérdező kommentje:
Hmm ugy latszik Isten velem van!:)) Voltam orvosnal,es szerinte nem komoly!szinte legyintett ra.,viszont en szeretnek tovabb menni az orvosi vizsgalatokkal. Isten segitsegevel!:)
2012. aug. 30. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!