Lenne kedved virtuálisan velem sátorozni?
Figyelt kérdés
szóval hát elég unalmas nyaram következik az elkövetkezőkben...most telt le a nyári gyakszim, és a hátralévó időben nem megyünk nyaralni sehová, itthon leszek egész nyáron. olyan dolog ez hogy amúgy sem vagyok egy bulis típus, meg szinte nincs is olyan ismerősöm akivel lehetne valami jó programot csinálni. tavaly is megcsináltam, felállítottam a sátrat a kertbe és ott "sátoroztam" egy éjszakát. itt jöttök ti, kedves olvasók a képbe, ha élőben úgysem lehetséges, legalább virtuálisan lenne kedvetek velem sátorozni?2009. júl. 25. 20:29
1/9 A kérdező kommentje:
18/f
2009. júl. 25. 20:30
2/9 anonim válasza:
Aha szerintem is sátorozzunk!
Itt a virtuális sátor: [link]
3/9 anonim válasza:
Naná én most Canada-ban sátorozok: [link]
4/9 anonim válasza:
Most virtualisan szalonnat sutok.Kertek?
5/9 anonim válasza:
Hát persze. Ha ez nem kamu kérdés, akkor írj rám, nagyon szívesen játszanék veled sátorozós szerepjátékot (hátsószándékok nélkül:D)
7/9 A kérdező kommentje:
nem kamukérdés, de ne haragudj én nem szeretnék ilyen szerepjátékot játszani, nekem elég hogy válaszoltál, köszönöm:) és a többieknek is
2009. júl. 25. 21:05
8/9 anonim válasza:
szeretnéék:)
eddig kábé kétszer sátoroztam két napot, de nagyon tetszett.
hihi...mesélünk rémtörténeteket?
9/9 anonim válasza:
én is szeretnék sátorozni. főleg Kanadában :( vigyetek engem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!