Gáz ilyen helyeken szendvicset enni?
Figyelt kérdés
Általában ha megyek valahova viszek magammal kaját, mivel nem dob fel a pénz, és éhezni nem fogok. Beülős helyekre szoktunk menni, ahol persze fogyasztok, de csak kis italt. Mivel kajára se másra nincs nagyon pénzem, így ha megéhezem elkezdek enni a saját repertoáromból. A haverom azt mondja ez nagyon gáz. Persze ő tele van lóvéval. Szerintem nem az, senki miatt nem fogok éhezni.2012. aug. 26. 13:51
1/10 anonim válasza:
miért lenne gáz? nyugodtan egyél bárhol, szard le h más mit gondol
2/10 anonim válasza:
Hát szerintem gáz. Te sem örülnél, ha lenne egy éttermed és oda járnának enni a vendégek, de azt, amit ők hoznak. Hogy néz ez ki?? :D
3/10 anonim válasza:
Szerintem is furcsa, pl beülsz egy kávézóba/bárba rendelsz vmit és előkapod a párizsis szendvicsedet? Nem csodálom hogy a barátod kellemetlenül érzi magát. Azt megértem hogy nem akarsz sokat költeni de én inkább otthon vagy út közben megenném és ott meg csak azt iszogatnám amit rendeltem.
4/10 anonim válasza:
Nem kell éhezz, de ha nincs lové étteremre akkor a padon egyél a parkban. Rendesek voltak, hogy nem tessékeltek ki.
5/10 anonim válasza:
elvileg bunkóságnak számít
de ha másokkal ülsz be valahová, és a többiek fogyasztanak, akkor talán elmegy
de hát az utcán is lehet enni...
6/10 anonim válasza:
Igen, gáz! Bunkóság. Ugyanis amit te csinálsz, azt nem illik! Csak az ott vett élelmiszert illik megenni egy vendéglátó helyen.
7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a dolgozók képe előtt eszek.
2012. aug. 26. 15:15
9/10 legion válasza:
Hogy tudsz úgy enni,hogy nem a dolgozók képe előtt?Tán elfordulsz,mikor valamelyik arra megy,vagy eldugod a szendvicsed a gallérodban?Megértem,ha nincs pénzed,ismerős.De adj annyit egy helynek,hogy odafele,vagy visszafele eszed a sajátodat,ott pedig csak egy kávét,ha többre nem telik.
10/10 anonim válasza:
Ha ott eszed meg a szendvicsed, az nagyon gáz! (ne haragudj a szóhasználatért, de pofátlanság.) Csak az ott vett ételt-italt illik elfogyasztani az adott vendéglátó helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!