Mit tegyek? Most lesz a szalagavatóm, és még nincs párom.18/L
Figyelt kérdés
A mi sulinkban az a szokás ha az osztályban már nincs elég fiú,akkor a suliból kell találni párt.Eléggé félénk vagyok,és félek attól hogy megkérdezek valakit,és nemet mond.Ha pedig nem találok párt,akkor az osztály többsége ki fog gúnyolni.Mit tegyek?Hogyan merjek leszólítani valakit?2012. aug. 25. 16:18
1/9 anonim válasza:
Élőben nehezebb sztem ezért keresgélj facebookon hozzád illő párt. :) Ha meg visszautasit szard le van még több is.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi,majd lesz valahogy.:)
2012. aug. 25. 17:42
3/9 pr0d válasza:
Lehet én vagyok már ennyire "volt sulis", de ilyenkor szalagavató...? :o Amúgy ha valami nem jön össze azt ne erőltesd, ha még is rá vagy hangolódva akkor az utána lévő bulit jobban fogod élvezni. :D
18 évesen a gúnyolódás fordul meg a fejedben... Lehet erősen fog hangzani, de: ha felnőtt vagy akkor viselkedj is úgy. :)
Sok sikert!
4/9 A kérdező kommentje:
Biztos lehetsz benne hogy ki fognak gúnyolni,mert ismerem őket,és még nem most lesz a szalagavató hanem decemberben,de akkor is kéne már párt találni,mert késő lesz.
2012. aug. 30. 14:22
6/9 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy van hogy kb. 4 hónapot készülünk a táncra,és ha nem lesz párom,akkor nem lesz kivel táncolnom se.
2012. aug. 31. 17:15
7/9 anonim válasza:
van valaki fiú barátod ? régi általános iskolás osztálytárs ?
8/9 anonim válasza:
mert én anno 1 lány baráttal táncoltam :)
9/9 A kérdező kommentje:
Lenne régi osztálytárs,csak az a gond hogy más suliba járnak,és nem tudnának a próbára járni.köszi a válaszokat
2012. szept. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!