Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Neked tetszik a saját neved?

Neked tetszik a saját neved?

Figyelt kérdés
És ha nem, akkor milyennevet adnál magadnak? (az eredetit is írd el)

2012. aug. 25. 16:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Eszter vagyok. Nem igazán tetszik, de amúgy illik hozzám, és nem változtatnék, mert már megszoktam.
2012. aug. 26. 14:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként nem szerettem a nevem, mindenféle beceneveket használtam. Felnőtt koromra megszerettem, mert felnőttem hozzá.

Anna vagyok. Mikor egyszer felmerült hogy milyen nevem lehetne nekem a Lilla jutott rögtön eszembe, vicces anyukám ezt akarta adni, csak nem ment a családnevünkhöz.

2012. aug. 26. 17:27
 13/23 A kérdező kommentje:

Az jó. Nekem Lilla a nevem. :)

ÉS tetszik az Anna

2012. aug. 26. 21:14
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem Virágnak hívnak. Szeretem mert viszonylag ritka szép név illik hozzám mert elég természetes a megjelenésem és nagyon szeretem az állatokat és a növényeket is . Bár néha nem jó mert idegesít ha mindenféle kényszerbecenevet találnak ki rám . :) Talán Viktória,vagy a második nevem Szandra lennék legszívesebben de megtartom a Virágot :)
2012. aug. 26. 21:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem nem tetszik a saját nevem:/:D ...de Apu után kaptam, szóval nem változtatom meg, gondolom nem esne jól Neki. Egyébként Gyula vagyok és ebben a formában ki nem állhatom, szerencsére senki nem hív így, mindenki Gyusz, Gyuszi, Gyuszkó, néhányan "Nyuszkó":D és hasonlóként hív. Anyu hívott Gyuszikának, amit nem szeretek egyébként, de Tőle valahogy kedvesen hangzott.

Milyen nevet adnék magamnak? Hm... talán András, Attila, esetleg Bence.

2012. aug. 26. 21:52
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
A nevem Alexandra és pont a kérdés kiírásakkor ünnepeltem a születésnapomat. :D A sors akarta így! Nekem tetszik a nevem, mert hosszú és elegáns. Illik hozzám és valahogy olyan, mintha egy királynő neve lenne. :D Meg vagyok vele elégedve!
2012. aug. 30. 16:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Az éneredeti nevem Gabriella,ez így nagyon arisztokratikus szerintem, nem illik hozzám. Mivel általában Gabiztak,amit utálok, megváltoztattam. Kyrának hívnak!Egyszerű, nőies, és az enyééém!
2012. szept. 14. 18:38
 18/23 A kérdező kommentje:

Értem. minden választ felpontoztam! :) Érdekes, hogy megváltoztattad a neved Kyra.. :)

Alexandra:Boldog szülinapot! :)

2012. szept. 22. 21:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Én anyukámtól kaptam a nevemet. Szerintem a vezetéknevemmel együtt elegáns és komoly, ezért nem változtatnám meg. Nem igazán szeretem a keresztnevemet. Régebben mindig eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha megváltoztatnám. De olyan szépen cseng a kettô együtt, és az arcomhoz is illik, hogy nem fogom "lecserélni". Gondolom úgy fair ha a vezetéknevemet is leírom: Bartók Mónika. Még tanulnom kell egy pár évet és a Dr. is odakerül. (:
2012. szept. 22. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
nekem Lívia a nevem és nem nagyon szeretem de megváltoztatni se szeretném :\
2012. szept. 22. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!