1/8 anonim 

válasza:

Ha elmúltál 18 akkor elmondjuk. Kérdezd meg pár év múlva! :)
2/8 A kérdező kommentje:
légyszives
2012. aug. 25. 00:58
3/8 anonim 

válasza:

-heni válasza:
hát én este szoktam a pasimal talélkozni én 14 éves vagyok szal nekem se jobb :P de én ugy szoktam hogy egy barátnöm elhivom hogy falazon nekem ezt ugy értem hogy megyünk káo sétálni és ö elmegy valahová én meg adig a pasimal ketesben lehetek egy darabig aztán meg mikor vége a talinak akor megkeresem a barátnöm és megyünk hüjéskedni :) jó dolog
Majd kitalálod ezt is.
4/8 anonim 

válasza:

Érdekes egy pasi lehet,
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
5/8 anonim válasza:
először csókold szájon.. utána meg.. hát szerintem menni fog magától... de az lenne a legjobb, ha lenyomnád a nyelved a torkán :)) biztos értékelni, vagy szo.d le, minek ide smárolni ?:D
6/8 anonim 

válasza:

Én hat évesen smároltam az oviban elősször és senki nem magyarázta el nekünk, annyira egyértelmünek tünt, mint hogy egy meg egy az kettő! Inkább gyakorolj valakivel ne itt kérdezősködj, ez nem ér semmit!
7/8 anonim válasza:
Először adj neki szájrapuszit, majd tarts ott az ajkaidat, lassan csúsztasd be a nyelved a szájába (ha addig ő nem csinálta) és onnan garantálom hogy "ösztönösen" jönni fog:)
8/8 anonim válasza:
egyszerü ^^ én is mennyire bevoltam fosva elöször ettöl az egésztől aztán így már ... az idők múltával:D rájöttem, hogy semmi értelme izgulni ettől... leégni nem igazán lehet, ez a lényeg csak játszadozni kell c: ne nyisd ki a szád túl nagyra, de azért férjen be a csávó nyelve A:SD::ASD:AS és a nyelvedet ne dugd le a torkába:D ja és ne feszengj mert elrontja : ))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!