Mit szólnál, hogy sétálsz az utcán, és két lány aki szembe jön oda nyújt neked egy dobozt (tele sütivel) hogy kérsz-e muffint? :D
Figyelt kérdés
Csak úgy, kedvességből, na meg hogy megnézzük az emberek reakcióját! :D Te mit szólnál a szituációhoz? :))2012. aug. 25. 00:08
4/13 anonim válasza:
Hát... Igazán aranyos gesztus, és elfogadnám.
Illetve elfogadtam volna régebben. A mai világban nem merném, ki tudja, hogy mi van benne.
5/13 A kérdező kommentje:
Ma egyébként ezt megcsináltuk a barátnőmmel, és egy pasi meg is kérdezte hogy mit raktunk bele hogy így osztogatjuk? :D Mi meg mondtuk, hogy nyugi olyan nincs benne, túl drága lenne meg amúgy is értelmetlen, mivel valószínű most találkozunk utoljára.:D
2012. aug. 25. 00:22
6/13 anonim válasza:
Arra gyanakodnék, hogy valami drog van benne, ezért nem fogadnám el.
7/13 A kérdező kommentje:
Valamiért én is erre gyanakodnék! De igazából hülyeség, mert minek tennék bele? Egyrészt nem egy olcsó mulatság, másrészt értelmetlen mivel akiknek osztogatom, azt se tudom hogy kik, akkor látom őket először és utoljára.
2012. aug. 25. 00:27
8/13 anonim válasza:
Másnak nem lenne hülyeség. Mivel nem ismerlek, így nem fogadnám el.
9/13 A kérdező kommentje:
Értem! :) Hát volt, aki nemet mondott.:))
2012. aug. 25. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!