Hogy kell kimondani hogy One Direction?
Figyelt kérdés
Tudom hogy van már ebből egy csomó kérdés,de melyik a helyesebb a dájreksön vay a direksön? És angliában hogy mondják? Köszi^^2012. aug. 24. 21:55
11/17 A kérdező kommentje:
Okés akkor valószínű hogy dájreksön:) És amúgy lehet hogy dájreksön mert láttam ma egy videót ahol Niall is úgy mondja:D köszi mindenkii:3
2012. aug. 28. 12:50
13/17 anonim válasza:
ván dájreksön
angliában lakim, itt így mobdják.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönööm:$
2012. aug. 29. 00:36
15/17 laluus válasza:
én is voltam Angliába.. az az igazság hogy az angolok nem úgy mondják a szavakat mint a magyarok.. ők úgy mondják ahogy épp eszükbe jut.. szerintem dájreksön. de direksönnek is mondják, sőt döreksönnek is.
16/17 anonim válasza:
A VIVA-n és az MTV Music Awards-on is dájreksönnek mondják. :)
17/17 anonim válasza:
A Vàn dàjrekrön is jò,de a vàn direksön is:) nert a direksön az briteseb a masik meg asszem amerikaiasabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!