13 éves vagyok, van egy 18 éves fiú akibe szerelmes vagyok. Neki tetszem. Ő azt szeretné h lefekküdjek vele. Csak én meg annyira szeretem h meg is tenném. Mit csináljak?
Lehet nem látsz a rózsaszín ködtől, és nincs élettapasztalatod: ő csak azt akarja hogy feküdj le vele, és a lehetséges helyzet miatt tetszel neki.
Azt nem írtad, hogy milyen kapcsolatban vagytok. Ha ez nem párkapcsolat (úgy tűnik), és kapásból a szexről van szó, akkor az első mondat eléggé helytálló lehet.
Ha ezt még nem mondták: amíg 13 éves vagy, megrontás miatt büntetendő a cselekedete a fiúnak.
Ez nem egyenlő azzal, hogy a 14. születésnapodon (végre) már szét is kell a lábakat rakni.
Szerintem tedd szét neki,mi baj
lehet,max jól megbasz :D
esetleg neki lesz gáz,ha a szüleid megtudják,a bíróságon mond azt h hazudtál neki a korodról :D :D akkor asszem nem varják be! :D Sokan túl nagy feneket kerítenek ennek az egész szűz témának...
Mi van csak nem téged is átvertek? depis vagy? :D
ezektől az ember csak erősebb lesz! meg később azt se tudja majd ki volt neki az első...nem valószínű h összeházasodnak.... :) csak kiváncsiak,mint sokan mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!