Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megtanulni jól...

Hogyan tudnék megtanulni jól rajzolni?

Figyelt kérdés
Szeretnék jól arcot rajzolni, testeket, síkidomokat, árnyékolást, arányokat stb. Van olyan könyv, vagy oldal, ahol elmagyarázzák, hogy ezt hogy kell? A másik kérdés pedig az, hogy ha valaki kb. közepes szinten tud, az 4 év után megtanulhat viszonylag jól rajzolni (ha sokat gyakorol)?

2012. aug. 24. 17:46
 1/5 anonim válasza:
88%
Próbáld meg a jobb agyféltekés rajztanfolyamot én még nem próbáltam, de állítólag jó!
2012. aug. 24. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Én olvastam jobbagyféltekés könyvet. Nem nagy csoda,de tulajdonképpen az a lényege, hogy pontosan azt rajzold amit látsz, nem pedig amit látni vélsz.Tudom nehéz ezt egy-két mondatban elmondani.

A jobbagyféltekés rajzolás tanfolyam nem hátrány, de semmiképp nem elég önmagában.

A legfontosabb dolog a gyakorlás! Lehet hogy eleinte nem lesznek túl jó rajzok(ez ne vegye el a kedved), de ahogy telik az idő egyre jobbak fognak készülni, 4év alatt pedig rengeteget lehet fejlődni.

2012. aug. 24. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Másolj le más rajzokat! Szerintem az jó lesz! :D Ilyen képregényes meg ilyesmi mesefigurákat keress neten!! :) :) És ha nem úgy néz ki a vonal, radírozd ki, és húzd be újra!!

:)

2012. aug. 24. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. aug. 25. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyveket minden boltban/könyvtárban találsz erről a témából kezdőtől a profiig, a neten is kismillió ilyen oldal van...

Ami fontos:

Először másolj sokat (mindegy mit, csak valami nem pár vonalasat)

Másodszor, segíthet ha egy-egy témával jobban foglalkozol és abban már elég jól tudsz rajzolni! Később ebben a témában próbálj bonyolultabbakat alkotni.

Harmadszor a gyakorlás a legfontosabb. Négy év alatt rendszeres gyakorlással biztos lehetsz benne, hogy talán még magadtól is, de könyvekkel és esetleg szakkörökkel elég profi szinthez érhetsz.

2012. szept. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!