Hogyan tudnék megtanulni jól rajzolni?
Én olvastam jobbagyféltekés könyvet. Nem nagy csoda,de tulajdonképpen az a lényege, hogy pontosan azt rajzold amit látsz, nem pedig amit látni vélsz.Tudom nehéz ezt egy-két mondatban elmondani.
A jobbagyféltekés rajzolás tanfolyam nem hátrány, de semmiképp nem elég önmagában.
A legfontosabb dolog a gyakorlás! Lehet hogy eleinte nem lesznek túl jó rajzok(ez ne vegye el a kedved), de ahogy telik az idő egyre jobbak fognak készülni, 4év alatt pedig rengeteget lehet fejlődni.
Másolj le más rajzokat! Szerintem az jó lesz! :D Ilyen képregényes meg ilyesmi mesefigurákat keress neten!! :) :) És ha nem úgy néz ki a vonal, radírozd ki, és húzd be újra!!
:)
Könyveket minden boltban/könyvtárban találsz erről a témából kezdőtől a profiig, a neten is kismillió ilyen oldal van...
Ami fontos:
Először másolj sokat (mindegy mit, csak valami nem pár vonalasat)
Másodszor, segíthet ha egy-egy témával jobban foglalkozol és abban már elég jól tudsz rajzolni! Később ebben a témában próbálj bonyolultabbakat alkotni.
Harmadszor a gyakorlás a legfontosabb. Négy év alatt rendszeres gyakorlással biztos lehetsz benne, hogy talán még magadtól is, de könyvekkel és esetleg szakkörökkel elég profi szinthez érhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!