Szemüveges vagy?
Köszönöm a válaszokat.
Kedves 12:22-es: Valami miatt válaszoltál, és képzeld el, engem érdekel. Megérteném a véleményed, ha mondjuk a tudományok rovatba írtam volna a kérdést, de így...
20:36-os: Akkor hasonlítunk ebben. :P
Én sem látok távolra, kellene hordjam, de nem hordom, csak ha TV-zek, gépezek vagy a suliban írunk valamit a tábláról! :P
Persze vannak kivételes esetek, amikor felteszem, ha kirándulni megyünk, de ha haverokkal vagyok nem teszem fel...nem azért mert szégyenlem, de zavar és sztem eltörne...! xD
/10:19-es voltam/
Igen,az vagyok:)
Suliba nem látom a táblát:D
uccso: miért nem?:)
én szemüveges vagyok,és nagyon nehezen tudom elfogadni így magam. :(
Azért, mert egyszerűen imádom. ‹3 =)
Miért nem tudod magad elfogadni? O.o Milyen szemcsid van? :)
Igen, szemüveges vagyok, és egyáltalán nem utálom. Megkerestem azt a szemüvegkeretet ami jól áll, öltöztet, illik a ruháimhoz, a stílusomhoz, az arcomhoz, az egyéniségemhez, és ha belenézek a tükörbe, akkor tetszik ami látok.
Én elfogadtam, hogy szükségem van erre az eszközre, és megpróbáltam az előnyömre fordítani.
Bocsi a kis kitérőért, de talán segítek vele pár embernek akik előttem válaszoltak, (utálják a szemüvegüket) de visszatérnek erre a kérdésre.
46/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!