Nagyon rémisztő rémtörténetek?
Nem tudok aludni !!! Én pedig az apád vagyok. na?
OMG!! Itt a vég.. egyébként lógsz 2 havi gyerek tartással xD
Ezt egy másik kérdésnél dobtuk össze: (Még nincs kész)
Éjszaka van, és felriadok egy nagy csörömpölésre. Meggyújtok egy gyertyát és szép lassan a pince felé veszem az irányt, és még útközben
megfogom a bézbózütőt, de ekkor kialszik a gyertya.
Visszaindulok egy másik gyertyáért.
Az áramszünet miatt sötét van a szobában.Nem találsz másik gyertyát ezért
Elkezdek keresni valami lámpát, vagy bármit ami világít, de...
De nem találok semmit, ezért a telefonommal világítva ismét elindulok a pince felé..
Megyek le a nyikorgó lépcspőn, és minden pillanatban érzem, figyel valaki...
Hirtelen valami a lábam elé esik nagyot puffanva. Megijedek, de akkor meglátom, hogy a macska az, mintha szellemet látott volna, rohan ki a pincéből. Halálra rémülve állok,
De megbátorodtam, és lejjebb mentem a lépcsőn, ám a kanyarban észrevettem hogy elsuhant előttem valami!! Kétségbeesetten rohantam felfelé, és bebújtam az ágy alá!
Az ágy alól lépteket hallok, majd meglátok két lábat. Valaki megáll az ágy előtt ami alatt fekszek.Lélegzetvisszafolytva figyelek, és látom, hogy valami büdös, szürkés nyálka csöpög a lábak köré...
A szürkés nyálka csak folyt,folyt és folyt felém.Már majdnem elért hozzám mikor én kiugrottam az ágy alól,rohantam de hirtelen hasraestem egy szürkés-nyálka tóban!!!! Megpróbálok felállni, de mindig vissza estem, segítségért kiáltozok mert az a valami egyre közeledik felémm!! És akkor olyan sötét lett,hogy nem láttam semmit.Sem a nyálkás szörnyet,sem a szobámban a bútorok körvonalát se semmit...
... De ekkor a nyálka valahogy "megszilárdult", és elkezdett húzni a pince vége felé...
Megkapaszkodtam az ajtófélfában, és minden erőmmel azon voltam, hogy kiszabaduljak, és olyan messzire kerüljek attól a pincétől, amennyire csak lehet. Éppen hogy sikerült, de akkor megint megragadott ez a valami.
Kapadoztam, hogy valamiben ismét meg tudjak kapaszkodni, közben segítségért ordítottam, de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!