Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van összefüggés?

Van összefüggés?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a baráti társaságomban aki sokat gépezik, Facebookozik, az nehezebben jön ki a lányokkal, és nehezére esik élőszóban beszélgetni. Aki viszont csak néha felnéz, vagy egyáltalán nem is ül gép elé, az meg csak ontja magából a hülyeséget, ő a társaság középpontja. Én sajnos az előbbibe tartozok, vagyis inkább a kettő között vagyok "félúton". Menthető vagyok még szerintetek? :/
2012. aug. 24. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Összefüggés az van. Leszokni meg soha sem késő. De minél előbb kezded el, annál jobb! Szerintem még menthető vagy! :)
2012. aug. 24. 00:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen,de aki abszolút nem vesz tudomást a külvilágról és nagyon be van kockulva az természetesen nehezebben jön ki az élő emberekkel
2012. aug. 24. 00:43
 3/3 2xSü ***** válasza:

Azt is hozzá kell venni, hogy lehet, hogy van összefüggés, csak nem megfelelő az ok-okozati viszony, amit leírsz. Ha valaki nehezen teremt kapcsolatot – akár a másik nemmel, akár úgy általában egy társasággal –, az valószínűbb, hogy online próbál sikereket elérni, esetleg ott nem zavarják bizonyos körülmények, így könnyebben meg tud nyilvánulni. Esetleg mivel kevesebb buliba, társasági összejövetelbe hívják meg, kevesebb, távolibb barátai vannak, ezért „kénytelen” a Facebookon elütnie az idejét.

Már csak azért sem tudom az általad sugallt összefüggést alátámasztani, mert van pár olyan barátom, akik általában a társaság központjában vannak, sikeresek, nagy nőcsábászok, aztán mégis napi 10 bejegyzést látok a Facebook adatlapjukon.

A zárkózottságnak egészen más lehet az oka. A Facebook maximum abban lehet felelős, hogy rögzíti az adott állapotot. De erre bármilyen online, sőt offline tevékenység is képes. Ha téged zavar, akkor változtass rajta.

2012. aug. 24. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!