Sszun kérdése:
Valami vicces és harcolos animét mondtok? (mint pl. bleach, one piece, naruto) :-)
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 20:35
11/18 A kérdező kommentje:
a gitama,soul eater.meg a tobbit mar lattam de köszi
2012. aug. 25. 21:20
13/18 Incubus19 válasza:
egyet értek a hetedikkel, a Hellsing téll nagyon jó!
14/18 redvakok015 válasza:
eddig nekem a favorite a One piece :3 már lassan 3 éve nézem :D ha nagy One piece rajongó vagy akkor bisztos ismered a Torikot mert a one piece 590. részben Toriko X Dragonball X One piece epizod volt érdemes megnézni :D na jó rá térek a lényegre Toriko Gintama Bleah Naruto Naruto Shipudden yu yu hakusho Pokémon Full Metal Panic Full Metal alchemit hellsing ja kb ennyi amennyit még igy 3 hónapon belül végig nésztem :D ,vagy még mindig nézem :D
15/18 A kérdező kommentje:
a tirikot is elkezdtem de nem tetszik anyira a többit meg már látam
2013. máj. 5. 18:44
16/18 A kérdező kommentje:
*toriko
2013. máj. 5. 18:45
17/18 anonim válasza:
Tudom, hogy már régóta tetted fel a kérdést, de esetleg:
Katekyo hitman reborn ( igaz, hogy az első 20 rész elég rossz, de utána beindulnak az események) van benne akció és humoros is
Beelzebub ( ez leginkább a pojénra épít, de van benne akció is)
18/18 A kérdező kommentje:
köszi de ismerem mindkettőt
2013. dec. 9. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!