Melyik az a zene amin nagyon elsírtad magad?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 21:34
12/29 anonim válasza:
Kaczor Ferencnek van egy dala, a címét nem tudom, de apa vagy papa, valami hasonló a címe, na azon nagyon sírtam, mert a férjem épp akkor utazott el egy másik országba dolgozni, én meg itthon maradtam a 2 csöpp gyerekemmel.
De nagyon szép szám.
13/29 anonim válasza:
Demjén Ferenc - Kell Még
http://www.youtube.com/watch?v=ENkzvdnmeRE
Valahogy mindig nagybátyámra emlékeztet, aki afféle második apa volt nekem. Elvitte egy szívroham 45 évesen. Menjetek sportolni, ne hagyjatok hátra ilyen kölyköket, mint én, vagy mint a fiai.
14/29 anonim válasza:
Neoton Familia - Hosszu az a nap
15/29 anonim válasza:
amugy első vagyok, az innocence-en én örömömben sírtamX)
16/29 anonim válasza:
Children of distance - emlékezz rám ..
18/29 anonim válasza:
Rihanna-Rehab
Children of Distance- Fáj még
Rihanna-Cry
Pussyvat Dolls-Stickwitu
Ezek mindig az exemet juttatják eszembe, és előfordul, hogy bőgök rájuk. Még mindig nagyon szeretem. :(
19/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!