Melyik a jobb, tél vagy a nyár?
Figyelt kérdés
Hát még szép hogy a téééél!!!! Szerintem! Szertinted/tek??2009. júl. 24. 19:24
11/24 anonim válasza:
Én Veled értek egyet, egyértelműen a tél. Ilyen melegben minden bajom van. Ha kicsit hűvösebb lenne, jobb lenne.
12/24 anonim válasza:
nanáá hogy TÉL,alig várom már :) De az őszt és a kora tavaszt is szeretem :D a nyarat nem x(
13/24 anonim válasza:
Nyáron nem tudok sehova menni a hőségben, én csak rosszul leszek. Télen meg majd megfagyok, ha lehetne mindkettőt kihagynám:)
19:44 <- az ilyen pasiktól meg mindig rosszul vagyok, ezért inkább legyen tél ha már választani kell.
14/24 anonim válasza:
Tél.
A hideg ellen könnyen felöltözök és szeretem is.
Nyáron sokszor már a bőrömet is levakarnám kínomban, mégsem tehetem meg. Utálom, ha melegem van :)
17/24 anonim válasza:
Nyár, mert strandszezon van! Imádok úszni, az uszodáktól viszont irtózom. És télen amúgy is kihal belőlem minden kreativitás, amíg alszik a természet.:( A legjobb a tavasz, gyönyörű, friss, imádom!
18/24 anonim válasza:
Tél:) Szeretem a havat az erőben sétálni amikor havazik, meleg teát inni és a havat nézni, korcsolyázni...:)
A nyarat is szeretem a szünet miatt de amúgy nem vonz, a vizet inkább szilárd állapotában szeretem.
19/24 anonim válasza:
hát télen jégkoripályavan (L)
nyáron meg sokszünet és strand:D
mindkettőt:D
20/24 anonim válasza:
tél...egyértelmű...karácsony...hó...ha arra vágysz, megfagysz(kimész a hóba), ha meg arra, akkor megsülsz(bemész a meleg szobába)...és egyszerűen a legszebb, a legjobb.. MINDEN :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!