Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Műgyanta öntésnél mitől kezd...

Műgyanta öntésnél mitől kezd el füstölni és csapkodni a kiöntött műgyanta?

Figyelt kérdés
Formákba öntöttem a műgyantát, olvastam hogy 2% katalizátor kell hozzá. 1 kg műgyantához 2cl katalizátort kaptam. Egy külön edénybe kevertem össze a katalizátorral, de mivel az edényem kicsi volt, így többször kevertem benne össze.(hosszú és lényegtelen hogy miért) A lényeg hogy valószínű néha több, néha kevesebb katalizátort öntöttem hozzá egy-egy keveréskor és az egyik keverésnél még vízzel hígítással is próbálkoztam, miután kiöntöttem a formákba, egy pár darabnál elkezdett forrósodni, majd szúrós szaggal füstölni és csapkodni mint sütéskor a zsír. Nem olvastam erről semmilyen figyelmeztetést, ez a reakció pontosan mitől történhetett?

2012. aug. 23. 11:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!