Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha feladok postán egy csomagot...

Ha feladok postán egy csomagot (ajánlottan) és nem veszik át, visszajön, de ha én sem veszem át akkor újra elküldik? Meddig "pattoghat" a csomag?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

semeddig nem pattog:)

ha elviszi a postás a címre, ahova küldted és nem veszi át ott senki, hagynak egy kis cetlit, hogy a postára menjen be és vegye át a csomagot.

mi pont így jártunk múltkor, hogy nem voltunk otthon, mikor hoztak, és be kellett vinnünk ezt a cetlit, hogy átvehessük:)

2012. aug. 23. 09:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is tudom hogy adnak cetlit, a kérdés arra vonatkozott hogy HA NEM VESZIK ÁT. Várakoznak x napot ha akkor sem akkor visszaküldik a feladónak, de ha ő sem veszi át?
2012. aug. 23. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a visszaküldött csomagot a feladó sem veszi át, akkor bizonyos idő múlva megsemmisítik. Ennek a posta weblapján nézhetsz utána.
2012. aug. 23. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen küldeményeket "szaknyelven" mi postások sem-sem küldeménynek hívjuk.Bekerülnek az Országos Logisztikai Központba Budaörsre és ha egyik fél sem jelentkezik érte egy bizonyos idő után megsemmisítik.
2012. aug. 23. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Mondjuk biztos akadhat olyan, hogy ha valami olyan csomagot kell megsemmisíteni, aminek a tartalma érdekli az ott dolgozókat, akkor csak papíron történik a megsemmisítés. :)
2012. aug. 24. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!