Nem gondoljátok, hogy a világnak tényleg szüksége lenne hősökre?
Igen, szükség van.
De a legjobb az lenne, ha az átlagemberek gondolkodásmódja is megváltozna és nem hinnének el minden hülyeséget és nagyobb kitartásuk lenne.
Ezt azzal szokták magyarázni, hogy a magyarok jellemzője, de minden ország lakossága volt már ilyen-olyan jellegű bajban.
Ezen már én is sokszor gondolkodtam...:) Idejönne Batman és a többiek, és rendet tennének!:D
De az is igaz, hogy ha az emberek többsége nem nyelne be minden hülyeséget, talán jobb helyzetben lennénk.
A Megtorló-hoz hasonló figura jól jönne.
Maffiózókon meg politikusokon töltené ki végtelen haragját :D
Pókember meg kirakná, az összes politikust a hálóval egy jó magas épületre, amelyik letud jönni az maradhat a posztjában, amelyik nem tud magától lejönni az beállhat dolgozni egy futószalag mellé :D
Ezekben az emberekben az a jó ha egyesek még meggondolatlanok is- hogy tényleg segíteni akarnak!
Ami a politikusokat illeti, egy csomó közülük nem épp azért választja hivatásául a politikát, mert annyira meg akarja váltani a világot, hogy jobb hely legyen az embereknek. Szerintem még mindig jobb egy kisgatyós jóhiszemű ember, mint egy kampós orrú pénzhajhász proli, aki csak a zsebeit akarja megtömni és irányítani! Lehet, hogy a törvényeket azért hozzák, hogy rend legyen, de sajnos sok törvény a saját érdeket védi és nem a kisembert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!