Ma voltam pótvizsgázni matekból hány % nak kell lennie hogy mehessek szóbelire?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 10:55
1/5 anonim 

válasza:

Asszem 20, de nem biztos és amúgy nézted már a suli honlapján? Ott elvileg fent kell lennie.
2/5 A kérdező kommentje:
és az kb hány feladatot tesz ki ?
2012. aug. 22. 11:09
3/5 anonim 

válasza:

Húú hát azt nem tom. Öööm nem tom hogy zajlanak ezek a dolgok, de volt a végén összpontszám? És a feladatoknál nem volt oda írva, hogy mi mennyi pontot ér? Mert akkor a végét beszorzod 0.2-vel és akkor amit kapsz abból nagyjából ki tudok silabizálni, hogy tudtál e olyan pontszámú feladatokat ami elég hozzá.
4/5 A kérdező kommentje:
nem nem volt semmi se írva :S de azért köszi
2012. aug. 22. 11:49
5/5 anonim 

válasza:

De hogy érezted? Mentek a feladatok? Mert elvileg ha már csak neki tudtál kezdeni a feladatoknak, és ha esetleg eljutottál egy eredményhez, akkor a tanár a gondolatmenetet is pontozza. Én sem vagyok benne biztos, de talán a 10% elég a szóbelihez, legalábbis az érettségin úgy van, hogy 10% elérése után kötelező szóbelizni a vizsga teljesítéséhez (amúgy középszinten nincs szóbeli matekból), ez nem tudom, hogy mennyiben fog változni, mivel jövőre már 25% kell a 2-eshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!