Múlthéten vettem egy Converse cipőt és valószínűleg nem néztem meg elég alaposan, mert itthon vettem csak észre, hogy hibás. Szerintetek mit tegyek? Visszavigyem?
Figyelt kérdés
Az a baja,hogy az egyik lyuk ahová a cipőfűzőt kell befűzni nincs rendesen rápréselve és emiatt az anyag és a lyuk között egy rés van. Amikor vettem azt mondták,hogy fél év garancia van rá, szerintetek ha visszaviszem, mit csinálnak vele??? kicserélik vagy esetleg megjavítják?? várom a válaszokat :)2012. aug. 21. 17:15
1/4 anonim válasza:
nekem converse táskám felküldték Pestre és ott megcsinálták , de a tied lehet hogy kicserélik ha nem rég vetted:D
2/4 A kérdező kommentje:
És ha nincsen ugyanolyan akkor mit csináljak???
2012. aug. 21. 17:30
3/4 anonim válasza:
Vidd vissza mindenképp! Ha nincs ugyanolyan, akkor vagy másikat választasz helyette, vagy elfogadod hibásan.
De sztem, megjavítják.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat sikerült visszavinnem és kicserélték szóval minden megoldódott :)
2012. aug. 25. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!