Zaklatásnak számít? Mit lehet tenni?
Beszélj a lánnyal,kérdezd miért tört'be hozzád és csinálj erről hangfelvételt.(Akár telefonnal is)Ez már bizonyíték.
Ne hagyd annyiba semmiképp.Elég szomorú,hogy a párod nem dobta ki úgy,hogy azt is elfelejtse mi a címed.
22l
Én a rendőrséget hívnám. Tudom, hogy írtad, hogy nem kapcsoltak, szerintem másik számot próbálj, nálunk pl. van egy rendes, normál mobilszáma is a helyi őrsnek, azonnal felveszik. De a 105 is jó lehet, furcsállom, hogy percekig hagytak várakozni, persze, elhiszem.
Ne félj, ha kijön a rendőr, a kislánynak sem lesz kedve bejárkálni a lakásba.
Feljelentheted zaklatásért, bizonyíték nem kell, de jó, ha van, meggyorsíthatod az eljárást, mert egyébként nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Hiszen gondold el, fordított helyzetben, ha én téged (ismeretlenül) feljelentelek zaklatásért, te mit mondasz? Hogy nem is igaz, nem voltál nálam. Patthelyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!