Ma reggel sétáltattam a kutyát és találkoztam egy pedofillal. Hogy felejthetném el?
Figyelt kérdés
elkezdett beszélni hozzám + közelebb jönni de én felkaptam a kutyát+rohantam vele haza. de most nagyon félek. mit csináljak hogy ki menjen a fejemből?2012. aug. 21. 07:17
1/10 nevem-senki válasza:
Miből gondolod, h pedofil volt, te szerencsenèlküli?
2/10 anonim válasza:
Biztos pedofilatáskája volt.
Szerintem fogd fel úgy, hogy hülyéskedett, vagy nem tudom.
3/10 A kérdező kommentje:
kapjátok be inkább. olyanokat mondott hogy lehetett következtetni rá...
2012. aug. 21. 08:00
4/10 anonim válasza:
Legközelebb dobd oda neki a kutyát!
5/10 A kérdező kommentje:
feltettem egy full. normális kérdést erre ti komolyan se veszitek. jó hogy nem kell hogy érdekeljen de ha már írtok akkor segítsetek. nagyon sokkba vagyok meg félek is. de mindegy...
2012. aug. 21. 08:18
6/10 anonim válasza:
Képzeld magad újra abba a helyzetbe. Játszd le magadban az eseményeket, de formáld át a történet végét: pl. ráuszítod a kutyád, aki leharapja a farkát - mármint a férfiét (már, ha az volt XD) -, ilyesmi. Mint a pszichodráma csoportokban, csak egyedül.
7/10 anonim válasza:
ne félj ne legyél sokkba lehet hogy csak kérdezni akart valamit ne félj fölöslegesen amíg nem tudod hogy pedofil volt
8/10 anonim válasza:
amíg nem tudod biztosra hogy pedofil volt
10/10 A kérdező kommentje:
azért nyomós okom van azt hinni hogy az volt.. nem véletlen mondott olyat hogy haragszol rám cicám?
2012. aug. 27. 10:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!