Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen volt az...

Szerintetek milyen volt az idei Tűzijáték?

Figyelt kérdés

A Parlamentből nyilván jobb volt a kilátás, gondolok itt a fideszre és barátaikra!Egy kis pezsgővel gondolom!

Az idei tüzijáték szerintetek jobb volt?

2012. aug. 20. 23:06
 1/4 anonim válasza:
Én minden évben elmegyek megnézni a Gellérthez de szerintem az idei pocsék volt.Semmi extra és semmi hangulata nem volt pedig a társaság is jó volt akikkel mentem,tehát nem azzal volt baj :))
2012. aug. 20. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyurcsány barátommal elég nagyot röhögtük azon, hogy most is kidobtunk egy csomó pénzt az ablakon a semmiért, ennél már csak a 4-es Metro a jobb.
2012. aug. 21. 00:25
 3/4 anonim válasza:
Hát ez csak pénzkidobás volt az biztos!!A 4 metrót jobb ha nem is említitek.Fél óra mire beérek busszal a városba,amúgy 5 perc lenne.Mikor ébrednek már fel az emberek???Szerintem a Gyurcsány tehet arról is ugye hogy ennyi allergiás ember van!Meg mindenről?Meddig lehet még ámítani becsapni az embereket?Felébrednek valaha vagy a Fidesz mély álomba tette őket?
2012. aug. 21. 07:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ebben egyetértek!Remélem, hogy a jövőben az emberek magukba néznek és megkérdezik maguktól, Jó-e ez így?Aztán megint jönnek a tüntetések mint Gyurcsány idején!Nem vagyok valami nagy cigánygyűlölő de igenis ők a Fidesz éltetői+ a többi nem normális nem cigány, és a cigány bűnözés nagy rész is az ő hibájuk, nem azt mondom, hogy nem volt régebben is de igazán a fidesz miatt fajult el leginkább!Ezért már csak a Jobbik segíthet, ha ők nem tudnak segíteni akkor az ország elveszett!De ez nem történhet meg mármint reméljük!
2012. aug. 21. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!