Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Túl alacsony vagyok?

Túl alacsony vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és csak 156 cm, és ehhez társul még 42 kg. Nem vagyok deszka, de sokan mondják hogy hízzak, meg hol törpe vagyok. Már önbizalmam sincs.

2012. aug. 20. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olyan vészes ez,sőt...
2012. aug. 20. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát az átlagnál biztosan alacsonyabb vagy, mert én 12 éves vagyok, és 160 cm (ráadásul az osztályunkban még alacsonynak is számítok), de természetesen még nőhetsz

Egyesek szerint az ember alvás közben nő, lehet hogy túl későn fekszel le

2012. aug. 21. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Még nõlhetsz de azér....én tizenhárom vagyok és több mint 170cm
2012. aug. 21. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nőhetsz, de ne aggódj, sok férfi imádja a pici nőket.:) A sport mindenesetre segít az alakodon, és a hormonális változások miatt a növekedést is elősegíti, szóval...
2012. aug. 22. 01:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket tényleg, amúgy igen, későn szoktam lefeküdni, általában úgy kb. 6 órát alszom... de van mikor kevesebbet, lehet azért van. :/
2012. szept. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!