Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lana Del Rey zenéit szerintete...

Lana Del Rey zenéit szerintetek is csak bemarva lehet meghallgatni?

Figyelt kérdés
félre ne értse senki nekem semmi bajom nincs vele, de egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy ezt az euforikus világot valaki tiszta állapotába megbírja hallgatni. :DDDD

2012. aug. 20. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
lana del rey szerintem ilyen lady gaga2 lesz hamarosan. egyre hiresebb, kicsit mas mint a tobbi, es minden zenejenek szinte (csak azert szinte mert nem ismerem mindet) rossz destruktiv uzenete van. erosen kerdesesek a klipek is. majd lesz ez meg igy se
2012. aug. 20. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Csak vannak, akik nyugodtabbak, vagy mondjuk "művész lelkek", én nem vagyok művész, de mostanában tök rossz kedvem volt egy ideig, és bármilyen partyszámot hallgattam, csak az agyamra ment, ez viszont tök jól passzolt a hangulatomhoz, meg le is nyugtatott. Ha úgy érzed, h a minden tök szar körülötted és annyi mindent kéne csinálnod, h egyszerre kéned 435ö94859234 helyen lenned, ülj le, és hallgasd meg a born to die-t. 17/F
2012. szept. 11. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem Lana nagyon tehetséges, és nagyon szeretem hallgatni a zenéit. Van is egy youtube-listám tele Lana számokkal, mindig azt teszem be, ha használom a netet. Nem értelek félre, mindenkinek más az ízlése és a véleménye, de a kor és a nem is közrejátszik a zenéknél (is).

14/L

2013. márc. 21. 14:04
 4/4 anonim ***** válasza:
bemarva :D:D ezen de jót röhögtem most :D:D: pedig hallottam már pár szinonimát az ittas állapotra , de ezt még nem :D Nah válaszolok a kérdésre is , sztem vannak jó számai , nyilván nem bulizni kell rá , de kicsit lenyugodni , letisztulni sztem megfelelők.
2013. máj. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!