Hogy vagy?
Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 16:04
12/18 A kérdező kommentje:
Akk jó!
Mégvalaki!?
:p
2009. júl. 23. 22:19
13/18 anonim válasza:
Én a második válaszoló vagyok :) szurkolj nekem is :P eddig mindig balf*szokkal jöttem össze, akik jól összetörték a szívem :S :D szóval szurkolj, hogy végre találjak egy normális fiút, mert most elég rosszul érzem magam :S
15/18 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszadó! Örülök hogy visszaítál, és annak is hogy egyáltalá visszanéztél! Természetesen neked is szurkolok! :D És biztos vagyok benne, hog találsz magadnak egy rendes embert, akivel boldogan együttélhetsz! Szóval neked is HAJRÁ! :D
2009. júl. 24. 13:36
16/18 A kérdező kommentje:
ezlőző embernek pedig: az jó ha jól vagy!!! :D
2009. júl. 24. 13:38
18/18 A kérdező kommentje:
Hogy hogy szarul de büszkén? Mi a baj?mÉs hogyhogy büszke vagy? Mir? vagy Kire? :)
2009. aug. 3. 14:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!