Milyen ajándékot vegyek/csináljak apumnak?
Figyelt kérdés
apumnak most lesz mindjárt a szülinapja és már teljesen kifogytam az ötletekből,h mit adjak neki.volt pár ötletem,de azokhoz több nap kell. szereti VW-et. szeret szerelni. van egy motorja is ,sokszor megy el vele csak úgy egész napra.. kb ezeket szokta csinálni szabadidejében.szerintem annyira nem szereti a kézzel készített dolgokat amik CSak porfogónak jók..van egy vitrine viszont amiben vw kisbuszok vannak s hozzá kapcsolatos dolgok.. kérlek segítsetek valami jó kis ötlettel ami könnyen megvalósítható(:2012. aug. 19. 15:08
2/2 anonim válasza:
én is VW fanatic vagyok.
ha van neki is egy volkswagenje, akkor vadássz le az e-bay ről valami volksburgos cuccot. ha megírod milyen kocsija van, szívesen segítek keresni valamit.
szevwa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!