Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mivel lehet enyhíteni a...

Mivel lehet enyhíteni a honvágyat?

Figyelt kérdés

Úgy adódott, hogy egy jó ideig nem tudok hazamenni Magyarországra (beteg lettem). Néha nagyon hiányzik, most különösen, mert ilyentájt szoktam hazautazni.

Csak az írjon, aki ismeri a honvágyat, aki élt külföldön és aki normális, segítő válaszokat ad. Köszönöm.

2012. aug. 19. 09:01
1 2
 11/12 anonim válasza:
Egy hónapja érkeztem Angliába... Egyedül.... A barátnőm van itt, de ő sem pátyolgathat mindig, neki is van saját élete! Mielőtt kijöttem, mindig azt mondtam,hogy alig várom, hogy elszakadjak otthonról stb. Az első 3 hét nagyon jó volt,mint egy nyaralás! Egy hete pedig kínomban a falat kaparnám legszívesebben! iszonyat nehéz! Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz! Holnap állok munkába egy étteremben, (próbanap), angolul nem nagyon tudok, és magyar munkatársam sem lesz. Gondolom a neheze még csak most jön! De reménykedem, hogy a munka elvonja a figyelmemet egy kicsit! Az egy hetes keresztfiamat hagytam otthon, és nagyon rossz skype-on nézni, ahogy nő, ahogy fürdetik, és én nem foghatom meg!!! Sajnos muszáj kitartani,amíg bírom,mert nincs mire hazamenni! Szerintem undorító dolog megszólni azokat, akik honvággyal küzdenek! Főleg,ha nem voltál még hasonló cipőben! Én azt mondom mindenkinek, aki irigykedik azok után akik kint élnek, hogy lehet utánunk csinálni... Ha lenne olyan lehetőségem,hogy otthon fix munkám lenne (akár minimálbérért), egy percig nem gondolkodnék,mennék haza... Inkább a családom mellett lennék, és dolgoznék kevés pénzért, mint tőlük távol, sokkal többért....
2012. szept. 30. 15:32
 12/12 anonim válasza:
Hetente ha skype-olsz az ismerőseiddel, az segíthet.
2012. dec. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!