Ki szereti Adam Lambert énekest?
Figyelt kérdés
Közvélemény kutatás.
Úgy érzem kevesen ismerik,szeretik.
Ti hogy álltok ezzel?
Glambert vagy?
Hogy ismerted meg?
Kíváncsi vagyok.
Negatív kommentelő NEM KELL!
2012. aug. 19. 00:40
2/6 anonim válasza:
2-3 éve ismertem meg a What Do You Want From Me -vel és a For Your Entertainment -tel. Amellett, hogy nagyon tehetséges, rendkívül művelt és tisztán látó ember, aki egyúttal empatikus is. [link]
4/6 anonim válasza:
miért úgy kérdezed, hogy ki szereti, ha utána odaírod, hogy negatív kommentelő nem kell? Akkor ez milyen kérdés?
Amúgy vannak jó számai, amiket szerettem.
5/6 anonim válasza:
Hát én 3 éve hallottam elösször 1 számát és azóta hallotam egy csomó számát csak nem tudtam hogy ő énekli . Aztán mostani nyár elején úgy gondoltam feldobom a szobámat még poszterekkel és akkor láttam hogy egy csomó poszteren ő van meg egy csomó újságban írnak róla és hát úgy gondoltam hogy rákeresek a neten na és ez hosszú . az a lényeg hogy végül glambert lettem :D
6/6 Glambert Franciska válasza:
Igen, nagyon szeretem Adamet. 3 éve csak őt szeretem, van több, mint 200 zene a telefonomon - mind Tőle. Gyönyörű férfi, gyönyörű hanggal - ez az, ami nekem kell. Ja, és Ő a legendás QUEEN frontembere :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!