Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit vegyek a legjobb barátnőmn...

Mit vegyek a legjobb barátnőmnek a 15. szülinapjára? Minél több ötletet várok!

Figyelt kérdés

Augusztus közepén lesz a szülinapja és már nem tudok mit kitalálni neki.A szülinapján a Balcsin nyaralunk pont,így akkor csak sms-t tudok neki írni.De 2nappal később tudom rendesen felköszönteni,mikor otthon leszünk!Eddig már vettem neki emlékkönyvet,tolltartót,katicás kerámiát amibe növényeket lehet tenni,és egy sima zöld vázát amire én csináltam mintát üvegfestékkel.Kifogytam az ötletekből,kérlek adjatok tanácsokat!

14/L

2009. júl. 23. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj egy olyan pólót vagy bögrét amin te és a barátnőd fényképe van rajta..Biztos van ilyen közös fotó rólatok..
2009. júl. 23. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
közös fotóból készült puzzle
2009. júl. 23. 13:46
 3/6 anonim válasza:

Csinálj vagy vegyél egy barikarkötőt(ha még nincs)

Remélem segítettem

2009. júl. 23. 16:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Vibrátort!
2009. júl. 23. 20:09
 5/6 anonim ***** válasza:

ugyan azt akartam írni mint az előző válaszoló.

de akkor nem lopom az ötletét, vegyél neki gésagolyókat, vagy egy ánuszrózsaizgatót.

2009. júl. 23. 22:53
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:]

Hát a vibrátor és társai nem jön be neki,szóval az kilőve:(

2009. júl. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!