Tudnátok segíteni, milyen önállóan végezhető munkát lehetne vállalni?
Figyelt kérdés
Vagy akár olyan munka is szóba jöhet, ahol emberekkel dolgozom-de számomra fontos a nyugalom, hogy pl nem bömböljön egész nap a fülembe a rádió (pl ruházati boltokban). A lényeg, hogy nyugalomra vágyom-persze nem tehetem meg, hogy ne dolgozzak. Baromságokat ne írjatok. Komolyan érdekel a kérdés!2012. aug. 18. 18:56
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ-már ennek is örülök,hogy valaki reagált :)Bár olyan munkára gondoltam,ahova nem kell szakképesítés,hisz a fogtechnikushoz el kellene végezni egy sulit-na de jelenleg olyan a helyzetem,hogy pénzt szeretnék keresni,nem pedig költeni :)Esetleg ha van más ötleted,szívesen fogadom :)
2012. aug. 18. 20:52
3/4 anonim válasza:
Elmehetsz pl.: fagyisnak vagy akár papír boltba segédnek, recepciósnak vagy ilyesmi! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Szép estét!
2012. aug. 23. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!