Tennél még fel pszichológiai kérdéseket?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy egy ember írta-e az eddigi pszichológiai kérdéseket,de nagyon tetszettek. Az a történet,amikor a lány megölte a testvérét meg a másik,hogy mi az első gondolatod,ha bezárva lennél egy szobában...
nagyon tetszenek ezek a kérdések, van ilyen honlap vagy honnan tudod a kérdéseket? írhatsz még ide is párat :))
2009. júl. 22. 19:46
11/14 A kérdező kommentje:
huh ez durva... köszi szépen a válaszokat! :D
2009. júl. 25. 10:46
12/14 anonim válasza:
Ezt pont tegnap olvasta fel szobatársam. Én örültem nagyon, mert Beethovent is életben hagytam és azt mondtam a másodikra, hogy "bármelyik, csak nem a C!!!" :D
13/14 anonim válasza:
jah, bocsi a beethoveneset nem ide akartam, csak rossz ablak volt megnyitva! :)Elnézést!
De akkor írok már ehhez is: velem is megcsináltatták ezt a tesztet és elviekben én is pszichopata vagyok. Habár próbáltam hónapokig bizonygatni, hogy nem... Azért, miután álmomban kinyírtam egy csajszit, akit utálok és olyan frissen ébredtem reggel, mint még soha, azért kicsit elgondolkoztam...
14/14 anonim válasza:
Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai, ha pl Hitlerről oda lett volna írva, hogy náci führer volt, akkor szerintem senki nem választotta volna őt, de az ő "ellenfelei"-ről csak rosszak lettek írva. Egy pár tulajdonság alapján sosem szabad ítélkezni. Mindig ajánlott megismerni az adott személy jó és rossz oldalát is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!