Változások a gyk-n?
Régen volt itt egy accountom, de már körülbelül két éve nem léptem be, el is felejtettem a jelszót. Most regisztráltam újra, és azt vettem észre, hogy eltűntek a "szerintetek jól nézk ki?" típusú kérdések. (Vagy megvannak azok, csak nekem kell visszaszoknom? :))
Ezeket kitiltották, vagy egyszerűen csak "gáz lett", és már senki sem meri kitenni a képét? (Bevallom, szórakoztató volt olvasgatni, a ik az ilyen topikokban mentek :D)
A másik, ez egy apróbb észrevétel: divat lett nagy betűvel kezdeni a mondatokat? :) Régen szinte nem lehetett olyat látni aki naggyal kezdte, most meg épp ellenkezőleg, kevés kezdi kicsivel.
Kicsit tölts még itt időt, meglátod, ugyanannyi "szerintetek jól nézek ki?" kérdés van. Bár én kb. pont két éve vagyok itt. Ami még indokolatlanul sok, az a
1. X éves vagyok, Y cm és Z kg, ez sok/kevés?
2. X éves vagyok, Y cm a péniszem, ez kevés/elég?
3. 2012 világvége / reptoidok / feketeszeműek.
Szépség,divat és a Szerelem,szex témában még mindig vannak véleménykérő kérdések képpel. Annyit változott, hogy sokan már csak üzenetben küldenek, amit törölni szoktak, mert nem valódi kérdés. Ugyanúgy a "szerinted..."-kérdésekből is kevesebb van, mert az eldöntendő kérdést törlik.
Ma már inkább a helyesírás a probléma mint a nagybetűk használata vagy elhagyása. Míg két éve röhögtél egyet azon, hogy valaki képtelen leírni pár szót helyesen, ma már szörnyülködsz mert egymás után érkeznek be az érthetetlen, olvashatatlan szövegek. Ráadásul úgy, hogy még iskolás emberek írják akiknek minden héten van magyar órájuk, nem pedig felnőttek akik rosszul vagy nem tanulták meg a dolgokat, vagy már felejtenek mert nem írással foglalkoznak.
Reptoidos kérdésbe futottam már bele. Meg kellett néznem, mi a fene az :)
Igen, hihetetlen mértékben romlik a helyesírás.
Mindenesetre érdekes kis mini leképezése ez az oldal a társadalomnak :)
Oh, és közben észrevettem még egy apróságot: régen ha az egyik válaszoló írt valamit egy másiknak, az időpontját írta oda, például "14:03-as", most pedig azt látom, hogy azt írják, hogy "6. válaszolónak"
Érdekes hogy egy weboldalin is ennyire figyelemmel lehet kísérni hogy minden változik, és minden folyamatosan mozgásban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!